Final Fantasy III

Final Fantasy III 1.0.2

Speel Final Fantasy op je Android

Final Fantasy III is de Android-versie van de populaire role playing game (rpg) van Square Enix. Dit spel -origineel uit 1990- was alleen in Japan verkrijgbaar, totdat er in 2006 een Nintendo DS-variant uitkwam. 6 jaar later is het spel nog eens opgepoetst en speel je het voortaan ook op je Android-telefoon. Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Meeslepend verhaal
  • Urenlange gameplay
  • Goede besturing

TEGEN

  • Die zijn er niet
Meer

Excellent
9

Final Fantasy III is de Android-versie van de populaire role playing game (rpg) van Square Enix. Dit spel -origineel uit 1990- was alleen in Japan verkrijgbaar, totdat er in 2006 een Nintendo DS-variant uitkwam. 6 jaar later is het spel nog eens opgepoetst en speel je het voortaan ook op je Android-telefoon.

Op een zwevend continent woonde een beschaving die gebruik maakte van de krachten van 4 lichtkristallen. Dit ging echter fout, waardoor de mensen op dat werelddeel uitstierven. De kristallen zoeken nu naar strijders die het evenwicht weer herstellen. Dit zijn 4 weeskinderen die speciale gaven schijnen te hebben. Hier kom jij in het spel; aan jou de eer om de weesjes de goede kant op te sturen.

Final Fantasy III zit grafisch gezien prachtig in elkaar. De typisch Japanse anime-figuurtjes staan haarscherp op je scherm. Verder is Final Fantasy III een typische game uit deze reeks. De gevechten zijn turn-based; je geeft je speelfiguren om beurten commando's. Het menu is overzichtelijk ingedeeld, zoals bij elke versie van deze serie. De Final Fantasy-fans zullen ook de originele soundtrack herkennen. De besturing van Final Fantasy III is overigens uitstekend verzorgd.

Final Fantasy III is een must voor iedere rpg-fanaat met een Android-telefoon. Deze prachtige game is meeslepend en zeer uitgebreid; je bent uren bezig om het einde van Final Fantasy III te halen.

Final Fantasy III

Download

Final Fantasy III 1.0.2