Final Fantasy III

Final Fantasy III 1.6.0

De laatste fantasie op je iPhone

VOOR

  • Prachtige graphics
  • Meeslepend verhaal
  • Urenlange gameplay
  • Goede besturing

TEGEN

  • Die zijn er niet

Excellent
9

Final Fantasy III is de iPhone-versie van de populaire role playing game (rpg) van Square Enix. Dit spel -origineel uit 1990- was alleen in Japan verkrijgbaar, totdat er in 2006 een Nintendo DS-variant uitkwam. 5 jaar later is het spel nog eens opgepoetst en speel je het voortaan ook op je iPhone.

Op een zwevend continent woonde een beschaving die gebruik maakte van de krachten van 4 lichtkristallen. Dit ging echter fout, waardoor de mensen op dat werelddeel uitstierven. De kristallen zoeken nu naar strijders die het evenwicht weer herstellen. Dit zijn 4 weeskinderen die speciale gaven schijnen te hebben. Hier kom jij in het spel; aan jou de eer om de weesjes de goede kant op te sturen.

Final Fantasy III zit grafisch gezien prachtig in elkaar. De typisch Japanse anime-figuurtjes staan haarscherp op je scherm. Verder is Final Fantasy III een typische game uit deze reeks. De gevechten zijn turn-based; je geeft je speelfiguren om beurten commando's. Het menu is overzichtelijk ingedeeld, zoals bij elke versie van deze serie. De Final Fantasy-fans zullen ook de originele soundtrack herkennen. De besturing van Final Fantasy III is overigens uitstekend verzorgd.

Final Fantasy III is een must voor iedere rpg-fanaat met een iPhone. Deze prachtige game is meeslepend en zeer uitgebreid; je bent uren bezig om het einde van Final Fantasy III te halen.

Meeste downloads Rollenspellen voor iphone

Meer
Final Fantasy III

Download

Final Fantasy III 1.6.0

Beoordelingen about Final Fantasy III